Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
Конектори за видеонаблюдение
Конектори и букси използвани за системи за видеонаблюдение: BNC/DC/RJ/RG
Обективи за камери
Обективи за различните видове камери за видеонаблюдение: варифокални, платкови ,мегапикселови, аутоирисни и др.
Аудио Микрофони
Микрофони свързващите се към видеорекордера записвайки звука на мястото което се поставят
БЕЗЖИЧНИ СИСТЕМИ

Системи за безжичен пренос на видеосигнал на растояние

КОРПУСИ И СТОЙКИ
  Различни видове корпуси  за камери според предназначението им  и стойки за тяхното закрепване. Водо и влагозащита,защита от обледеняване и прегряване, антивандални корпуси   и др.
ОСВЕТИТЕЛИ
  Осветители за камери във видимата и в невидимата за човешкото око област на светлинния спектър. Светодиодни, лазерни и халогенни.С различна мощност и  насоченост на светлината.   
МОНИТОРИ

Професионални CRT ,TFT LCD и плазмени

различни размери 14" ,15" ,17" ,21" ,24" ,32" , 42" , 50" и видеостени

дисплеи за изграждане на

мониторингови центрове.


 


 Страница: 1 of 1 Покажи Всички Категории

Аксесоари за Видеонаблюдение

Много важно място в една система за видеонаблюдение заемат аксесоарите. На пръв поглед изглеждат незначителни, но на практика емат огромен принос за правилната работа и за изправността на системата за видеонаблюдение.
Конекторите, които фирма ВЕОС ЕООД внася от повече от 20 години, са със супер качество. Те се правят по наше задание и се произвеждат специално з анашия кабел, носещ търговската ни марка VEOS. Затова е много важно клиентите да използват наш кабел и наши конектори. Ние гарантираме техния произход и качество. Сред аксесоарите се нареждат и микрофоните, корпуси и стойки за камери, обективи, балуни, симетриращи устройства, безжични системи, монитори, инстурменти и др.
Фирма ВЕОС разполага на склад с корпуси и стойки за монтаж-над 30 вида специализирани корпуси и стойки, за всякакви камери. От голямо значение е изборът н аправилен обектив за да имаме добро качество на изображението. Имаме на склад платкови, C-mount, както и варифокални-ръчни и автоматични обективи. За правилния избор ще помогнат специалистите от фирма ВЕОС ЕООД. 
Когато окабеляването на обекта е невъзможно или много затруднено, ние предлагаме на вашето внимание-безжичните системи за видеонаблюдение. те се състоят от предавател-там където е камерата, и приемник-там където се наблюдава или записва сигнала от камерата. 
За системи изградени с LAN кабели, предлагаме балуни, или симетриращи устройства- има и активни, които служат зато видеоусилватели.
Фирма ВЕОС ЕООД предлага професионални монитори за видеонаблюдение. Предлагаме и монитори-тестери, за настройка на системи за видеонаблюдение. Потърсете ни на 0887 363 133, или пишете тук veos-bg@datacom.bg

Scroll To Top