Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
КОАКСИАЛНИ КАБЕЛИ
Високо качество коаксиални кабели за видеонаблюдение с марка  VEOS. Нашите кабели са на българският пазар вече над 27 години, през което време са се отвърдили като висококачествен и надежден продукт.        
Усукана двойка кабели
Лан кабели VEOS с високо качество и надеждност за бърз трансфер на данни, идеални за изграждане на системи за видеонаблюдение с IP камери. 
КАБЕЛИ С НАКРАЙНИЦИ
Готови кабели за видеонаблюдение с букси. Разклонителни и удължаващи кабели за видеосигнал и захранване на камери.   
КОМБИНИРАНИ КАБЕЛИ
Високо качество комбинирани коаксиални кабели за видеонаблюдение с марка  VEOS.  Комбинирани кабели микрокоасиал със захранване, аудио и др.  Над 80%  от фирмите в този бранш избират нашите кабели при изграждането на видеонаблюдение на големи ключови обекти.   

 Страница: 1 of 1 Покажи Всички Категории

Кабели за Видеонаблюдение

Важен елемент от една система за видеонаблюдение е изборът на кабел. Най-надеждните и сигурни системи се изграждат с кабелни трасета. Фирма ВЕОС ЕООД е  ОЕМ производител на коаксиални, специализирани кабели за видеонаблюдение, всякакви мрежови кабели, както и специализирани кабели за охранителни системи, контрол на достъпа и др. Нашата търговска марка VEOS е известна на българския и европейския пазар вече повече от 27 години. Доверието, което сме изградили в нашите клиенти, се дължи на изключителния контрол при производството на нашите кабели. Те се произвеждат в Китай под наше ръководство. Ние сме ОЕМ производител на всякакви комуникационни кабели. С нашите коаксиални кабели са изградени повечето кабелни телевизии в цяла България. Произвеждаме спрямо нуждите на нашите клиенти. Наш патент е специализирания кабел за видеонаблюдение- т. нар. комбиниран кабел, в който са интегрирани в едно коаксиал, и 2 или 4 проводника за захранване и други комуникации. 

Scroll To Top