Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус

Конектори за видеонаблюдение

BNC Конектори

Конекторите за видеонаблюдение са неизменима част от системите за видеонаблюдение, като изискват леки технически познания в областта. Най-често използваният конектор е BNC конекторът, който се слага на коаксиален кабел. Най-често се произвеждат във версии 50 и 75 Ома, съчетани за използване с кабели със същия импеданс. 75-омовите могат да бъдат разпознати по по-малкия или въобще отсъстващ диелектрик в краищата, но това не е надеждно. Има два вида BNC конектора в зависимост от изхода към който трябва да се поставят: Мъжки BNC конектор и Женски BNC конектор
 

Монтаж

BNC инструмент за поставяне / отстраняване, наречен също BNC инструмент, се използва за поставяне или премахване на BNC конектори на места с висока трудност или трудно достъпни места, като плътно окабелени панели в излъчващи съоръжения като помещения за централна апаратура. Инструментите за BNC конекторите обикновено са с леко тегло, изработени са от неръждаема стомана и имат пластмасови ръкохватки с винтов механизъм за прилагане на въртящ момент. Обикновено техните валове са двойно по-големи от дължината на стандартен винтоверт. Ние от VEOS ще ви помогнем с нагърбването на тази задача, само трябва да ни се обадите, тъй като все пак задачата изисква леки технически познания. 

DC конектори

DC конекторите представляват захранванващи конектор. Mалките конектори се предлагат в различни размери. Те могат да бъдат известни като " коаксиални съединители за захранване" . Този тип конектори имат различни видове изходи според вашите нужди, като и тяхното монтиране изисква техническия познания и е препоръчително да ги постави техник.
 

RJ-45

RJ-45 е конектор за LAN кабели, като може да го използвате при IP камерите.

 

Scroll To Top