Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
Vision

  Куадрокоптер от популярната серия DJI Phantom платформа, Phantom 2 Vision, предоставя на любители и професионалисти видеооператори и фотографи възможността за заснемане на   Full HD видео и 14 Mpx снимки от високо. Изцяло готов комплект с включена в него камера. Това е първата интегрирана система между FPV /first person view/ и смартфон, благодарение на Wi-Fi безжичната връзка с увеличено   разстояние до 300 метра. Чрез тази интеграция на смартфона се изобразява телеметрията на полетните параметри   в реално време. Phantom 2 Vision е куадрокоптер снабден с интелигентен GPS базиран автопилот,   интегрирана HD     камера и IOS или Android апликация за пълен контрол. Phantom 2 Vision има удължено полетно време 20-25 минути благодарение на новата интелигентна батерия с увеличен заряд. В комплекта влиза и дистанционно с джостици за управление на платформата   на 5.8 GHz, към него могат да се прикрепват Wi-Fi разширителя и щипка за закрепване на смартфон, който служи като екран за изобразяването на сигнала от камерата. Използваната честота 5.8 GHz за управление през дистанционното не   смущава   работата     на     Wi-Fi разширителя, който работи на 2.4   GHz и се използва за предаване на обратния канал.   Автопилота позволява да бъдат избирани различни режими на летене, включително и режим за безопасност с автоматично връщане в точката на излитане. При изгубване   на сигнала Phantom 2   Vision се връща сам в изходната точка.

1955.00 лв.
phantom FC40 2

  Напълно готов за летене куадрокоптер с дистанционно управление, батерия и камера FC40 с Wi-Fi предавател.Компактният естетичен дизаин в клас 350мм мултикоптери означава лесна преносимост и употреба.Само монтираите перките , заредете LiPo батерията, монтирайте камерата,   поставете батерии(4бр -АА ,не влизат в комплекта)   на дистанционното и   Вашия Phantom FC 40 е готов за първия си полет.Но преди да излетите за пръв път прочетете внимателно инструкцията. Изтеглете приложение за вашето мобилно устройство чрез баркода на приложената карта и направете връзка с камерата FC40. Монтирайте вашия смартфон посредством щипката към дистанционното. С изключителната стабилност на автопилота и прецизността на изпълнение на командите можете да управлявате ефективно платформата до 300м.Системата на автопилота включва интелигентно ориентиране в пространството (IOC), базирано на GPS и магнитен компас контрол.Това позволява Phantom FC 40 да компенсира ветровите течения в атмосферата,да изпълнява точно Вашите команди и да се завръща в точката на излитане.Така пилота може да се наслаждава на пълното удоволствие от полета.За безопасност платформата може и сама да се приземи без Вашата намеса.За разряда на батерията има две степени на защита.Първата е предупредителна със светлинен сигнал,втората започва самостоятелно приземяване. С помощта Phantom FC 40 може да наблюдавате и записвате в реално време на смартфона си великолепни аеро фотоснимки и видео. 

918.70 лв.
hexa carbofly-500x500

  Напълно готов за летене  хексакоптер  със суперстабилно  карбоново шаси с дистанционно управление  Graupner MX20  HoTT  и батерия LiPo 10000 mAh/4S ..Предназначен за професионално видеозаснемане с камери с тегло до 2.5 кг (Стойката не влиза в комплекта,закупува се отделно в зависимост от камерата).Базиран на електрониката и софтуера  на Mikrokopter Германия с вграден навигационнен контрол (NAVI CTRL).  Заедно с  електрония магнитен компас и GPS приемника  хексакоптера може да  се ориентира напълно в пространството и да лети  самостоятелно по зададени координати.В този режим автоматично може да облети и обиколи даден обект, който е целта  на заснемането като управлява и насочването на обектива на камерата(Point of Interest).По същия начин може да се заснемат и панорами автоматично,тогава точките на полета са с еднакви координати,само се променя посоката на камерата.Пилота винаги може ръчно да докорегира финото  насочване на камерата или полета между зададените точки през дистанционното управление,следейки какво се случва на монитора(системата за дистанционен видеоконтрол не влиза в цената,закупува се отделно).Благодарение на новия си височинен контрол хексакоптера може автоматично да излита и да се приземява    плавно на предварително зададено място или в точката на излитане (HOME).С вградената си телеметрия в обратния канал на приемника GR16  , върху дисплея на  дистанционното   Graupner MX20 HoTT, може да се проследи целия полет в реално време,в коя точка се намира платформата и колко време остава там или колко път има до следващата.Също така се дава в реално време информация за разряда на батерията  , времето за оставащия полет, растоянието до платформата и други важни параметри.Още по подробно може да се следи в реално време информацията на компютър или таблет или смартфон(за таблета и смартфона е необходимо закупуването на лиценз).Софтуера за компютъра (до 250м радиус на навигацията)  влиза в цената на изделието, но за безжичната връзка е необходимо WI232  устройство ,което може да бъде закупено отделно.Растоянието до което работи WI232 е до около 1000м.През дистанционното Graupner MX20 HoTT може да бъдат  предавани до 12 канала, с които да се управляват различните функций на платформата и допълнителното оборудване на нея.По дани на производителя дистанционното Graupner MX20 HoTT поддържа връзка с приемника до 4000м

7416.00 лв.
okto carbofly 1-500x500

  Напълно готов за летене октокоптер  със суперстабилно  карбоново шаси с дистанционно управление  Graupner MX20  HoTT  и батерия LiPo 10000 mAh/4S ..Предназначен за професионално видеозаснемане с камери с тегло до 3.5кг (Стойката не влиза в комплекта,закупува се отделно в зависимост от камерата).Базиран на електрониката и софтуера  на Mikrokopter Германия с вграден навигационнен контрол (NAVI CTRL).  Заедно с  електрония магнитен компас и GPS приемника  октокоптера може да  се ориентира напълно в пространството и да лети  самостоятелно по зададени координати.В този режим автоматично може да облети и обиколи даден обект, който е целта  на заснемането като управлява и насочването на обектива на камерата(Point of Interest).По същия начин може да се заснемат и панорами автоматично,тогава точките на полета са с еднакви координати,само се променя посоката на камерата.Пилота винаги може ръчно да докорегира финото  насочване на камерата или полета между зададените точки през дистанционното управление,следейки какво се случва на монитора(системата за дистанционен видеоконтрол не влиза в цената,закупува се отделно).Благодарение на новия си височинен контрол октокоптера може автоматично да излита и да се приземява    плавно на предварително зададено място или в точката на излитане (HOME).С вградената си телеметрия в обратния канал на приемника GR16  , върху дисплея на  дистанционното   Graupner MX20 HoTT, може да се проследи целия полет в реално време,в коя точка се намира платформата и колко време остава там или колко път има до следващата.Също така се дава в реално време информация за разряда на батерията  , времето за оставащия полет, растоянието до платформата и други важни параметри.Още по подробно може да се следи в реално време информацията на компютър или таблет или смартфон(за таблета и смартфона е необходимо закупуването на лиценз).Софтуера за компютъра (до 250м радиус на навигацията)  влиза в цената на изделието, но за безжичната връзка е необходимо WI232  устройство ,което може да бъде закупено отделно.Растоянието до което работи WI232 е до около 1000м.През дистанционното Graupner MX20 HoTT може да бъдат  предавани до 12 канала, с които да се управляват различните функций на платформата и допълнителното оборудване на нея.По дани на производителя дистанционното Graupner MX20 HoTT поддържа връзка с приемника до 4000м.

8316.00 лв.
hexa 1_2 b

НА СКЛАД!!!!!

Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 6 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2) до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1килограм. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация, но не включва: FPV оборудване-камера и очила. Система за обратна телеметрия /JETI или OSD/. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2)дистанционно управление и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

4752.00 лв.
hexa 2_2b

НА СКЛАД!!!!!

Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 6 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX16S-JETI до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1килограм. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия JETI. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz дистанционно управление-MX16S-JETI и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

5484.00 лв.
hexa xl 1 b

Хексакоптер XL е с усилени 6 бр. двигатели, както и с по-големи перки, което позволява пренасяне на полезен товар до 2.5 кг. Самонивелираща се летяща платформа с 6 електро двигателя 3538, с 12" перки-APC. Дистанционно управление на 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2) до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 2.5 килограма. *Комплекта е достатъчен за летене, но не включва: Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. FPV оборудване-камера и очила. Система за обратна телеметрия /JETI или OSD/. Камери и фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2)дистанционно управление и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

5640.00 лв.
hexa xl 1 b

Хексакоптер XL е с усилени 6 бр. двигатели, както и с по-големи перки, което позволява пренасяне на полезен товар до 2.5 кг. Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 6 електро двигателя 3538, с 12" перки-APC. Дистанционно управление на 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2) до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 2.5 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация, но не включва: FPV оборудване-камера и очила. Система за обратна телеметрия /JETI или OSD/. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2)дистанционно управление и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

6312.00 лв.
hexa xl 2 b

Хексакоптер XL е с усилени 6 бр. двигатели, както и с по-големи перки, което позволява пренасяне на полезен товар до 2.5 кг. Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 6 електро двигателя 3538, с 12" перки-APC. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX16S-JETI до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 2.5 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия JETI. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz дистанционно управление-MX16S-JETI и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

6852.00 лв.
octo 1 b

НА СКЛАД!!!!! 

Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 8 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2) до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1.3 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация, но не включва: FPV оборудване-камера и очила. Система за обратна телеметрия /JETI или OSD/. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2)дистанционно управление и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

5472.00 лв.
octo 2 b

НА СКЛАД!!!!! 

Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 8 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX16S-JETI до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1.3 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия JETI. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz дистанционно управление-MX16S-JETI и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

6012.00 лв.
8 xl 2

  Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 8 електро двигателя MK-3538, с 12" перки-EPP 1245CF. Дистанционно управление на 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2) до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 3 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация, но не включва: FPV оборудване-камера и очила. Система за обратна телеметрия /JETI или OSD/. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz SPECTRUM DX7 (mode 2)дистанционно управление и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

6912.00 лв.
8 xl

  Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 8 електро двигателя MK-3538, с 12" перки-EPP 1245CF. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX16S-JETI до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 3 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия JETI. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др. *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz дистанционно управление-MX16S-JETI и приемник.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

7454.40 лв.
v4 400 done

  Самонивелираща се летяща платформа с 4 електро двигателя. Дистанционно управление на 2.4 GHz  MX-20 HoTT  до 2 км. при пряка видимост.  Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия с приемник GR-16 HoTT с 12 канала за управление. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др.*Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство.  Полезен товар-до 800 грама. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!!  Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz   дистанционно управление MX-20 HoTT и приемник GR-16 HoTT.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

4416.00 лв.
v8 xl 400 done

  НА СКЛАД!!!!!

Самонивелираща се летяща платформа с 6 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz  MX-20 HoTT  до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1килограм.  Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия с приемник GR-16 HoTT с 12 канала за управление. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др.*Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство.  Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!!  Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz   дистанционно управление MX-20 HoTT и приемник GR-16 HoTT.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.


5388.00 лв.
v8 b done

  НА СКЛАД!!!!!   

Самонивелираща се летяща платформа и навигационен контрол - с 8 електро двигателя 2827-35, с 10" перки-EPP. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX-20 HoTT до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 1.3 килограма. Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия с приемник GR-16 HoTT с 12 канала за управление. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др.*Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство. Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха, заснемане на ландшафта и др. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!! Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz   дистанционно управление MX-20 HoTT и приемник GR-16 HoTT.


Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД. 

5928.00 лв.
v6 xxl b

  Хексакоптер XL е с усилени 6 бр. двигатели, както и с по-големи перки, което позволява пренасяне на полезен товар до 2.5 кг. Самонивелираща се летяща платформа с 6 електро двигателя 3538, с 12" перки-APC. Дистанционно управление на 2.4 GHz  MX-20 HoTT  до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 2.5 килограма.  Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия с приемник GR-16 HoTT с 12 канала за управление. Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др.*Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство.  Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха.  ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!!   Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz   дистанционно управление MX-20 HoTT и приемник GR-16 HoTT.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

6816.00 лв.
v8 xl done

  Самонивелираща се летяща платформа с 8 електро двигателя MK-3538, с 12" перки-EPP 1245CF. Дистанционно управление на 2.4 GHz MX-20 HoTT до 2 км. при пряка видимост. Полезен товар-до 3 килограма.Навигационен контрол, GPS управление, височинен контрол. Система за обратна телеметрия с приемник GR-16 HoTT с 12 канала за управление.  Може да лети самостоятелно по предварително зададени координати, функция HOME-за връщане над точката на излитане, автономно поддържане на координати и компенсация на вятъра. Лесно за управление. Следене в реално време на батерия, височина, координати и др.  *Комплекта е достатъчен за летене и включва навигация и телеметрия, но не включва: OSD. FPV оборудване-камера и очила. Камери, фотоапарати и стойки за тях. Зарядно усройство.  Приложение: за наблюдение и снимки от въздуха.ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е ДЕТСКА ИГРАЧКА!!! А Е СЕРИОЗЕН ЛЕТАТЕЛЕН АПАРАТ!!!    Цената на готовото изделие е за минимална конфигурация(сглобен и протестван базов кит) + Navi Control, магнитен компас, височинен контрол и GPS. 2.4 GHz   дистанционно управление MX-20 HoTT и приемник GR-16 HoTT.

Страна на произход Германия, производител Mikrokopter, вносител ВЕОС ЕООД.

7407.60 лв.

  Новата стойка   Zenmuse H3-3DДосега 2-  осната стойка бе позната като най-добрата за заснемане на   видео. С настоящата 3-осна стойка ZENMUSE H3-3D, постигането на изключително стабилизирано видео ще бъде лесно! Затова този пакет дава достъп до същите стабилни видеоклипове, които преди това са били достъпни само в по-големите хеликоптерни системи и стойки.


Третата ос има голям ефект по време на динамичното летене, например в бързо летене напред. Всяко   движение по дължината на оста на ъглово завъртане вече могат да бъдат премахнати.


Допълнителни функции:  • Перфектно балансирана за всички камери на GoPro Hero 3-Series (Hero 3 +, както и) 

  • Изключително лека, но все още с много масивна конструкция. 

  • Висока скорост на контрол и прецизност.
Особености на DJI Phantom II:  • Готов за FPV летене 

  • 25 минути летателно време с новата интелигентна батерия 

  • Вградена Naza V2 система за управление на полета 

  • CAN-Bus разширителен модул 

  • Интелигентна система за ориентация

  • Само-затягащи се витла

1690.00 лв.

ЛЕТЯЩИ ПЛАТФОРМИ - ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ

Scroll To Top