Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
sistema-za-videonabludenie-4-ycx-kameri-bulet-2020

Супер система за видеонаблюдение с 4бр. булет камери и Хибридно Записващо у-во поддържащо камери до 5Mpx. Камерите са 4в1 AHD/TVI/CVI/CVBS с резолюция 2.1Mpx и сензор 1/2,9" Sony CMOS. Метален корпус със стилен дизайн, висока протекция от влага и прах IP67 и 3D стойка с вътрешно водене на кабелите. Вградени 12бр. SMD IR диода осветяващи обекти до 20 метра през нощта. Отлична отчетлива картина, дори и при ултра ниска осветеност 0.01Lx. Вградена гръмозащита. Захранване DC 12V (не е вкл. в комплекта).  Записващото хибридно устройство XVR поддържа 4бр. камери AHD/TVI/CVI или аналогови до 5Mpx и 2бр. допълнително могат да се добавят IP Камери с резолюция до 5Mpx. Лесно и удобно меню  за работа с множество функции. Отдалечено наблюдение през интернет на смартфон, таблет или компютър. Бързо и лесно свързване, чрез сканиране на QR код. Поддържа 1бр. HDD до 6TB(не е вкл. в комплекта). Захранване DC 12V (вкл. в комплекта) 

487.00 лв.

Готови системи за видеонаблюдение

Комплекти за видеонаблюдение

В тази категория, за ваше улеснение сме подготвили различни варианти на записващи устройства с подходящи охранителни камери. Готови комплекти за видеонаблюдение с 2, 4, 8 и 16 камери. Системите поддържат и наблюдение в реално време през интернет(ако DVR има достъп до такъв), като може да ги достъпвате и през приложение на вашият телефон. В повечето случаи, създадените системи за наблюдение са на по-изгодни цени. Все пак за монтирането и настройването са нужни технически познания и за това е по-добре да бъде наето техническо лице с конкретните възможностти в областта за изпълнение на задачата.

В полза на клиента

Готовите системи са подготвени за по-лесен избор от ваша страна. Те могат да бъдат използвани както за малки обекти - апартаменти, входове, дворове и т.н. В повечето готови решения не сме включили хард диск, кабели , конектори, крепежи и др. аксесоари, защото те се подбират в зависимост от спецификата на обекта. Ако се нуждаете от конкретна система може да се свържете с нас или да дойдете до нашия офис за директна консултация.

Scroll To Top