Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
Екшън камери
Екшън камери, спортни камери с висока резолюция FULL HD и 4К. Водоустойчиви спортни камери идеални за заснемане на видео на вашето хоби, спорт, лов и др.. GoPro камери и други подобни. Голямо разнообразие от екшън камери.
Бебефони
Камери предназначени за използване, като бебефони. WiFi камери с функция бебефон. Двупосочна аудио връзка с камерата и вашето мобилно устройство. 
Фотокапани, Ловни камери
Хънтинг (trail) камери, фотокапани, ловни камери. Високо качество и надеждност. 
Камери със самостоятелно захранване
  4G, IP Камери със самостоятелно захранване от слънчев панел или батерии. 

 Страница: 1 of 1 Покажи Всички Категории

Специализирани Камери

Представяме на вашето внимание нашите специализирани камери. Това са камери за специфични цели. Екшън камери, бебефони, фотокапани, скрити камери. 
Екшън камерите или т. нар. спортни камери се предлагат с резолюция Full HD и 4K. Водоустойчиви, подходящи за работа при екстремни условия. С тях успешно можете за направите запис във вашето свободно време, по време на спорт, вашето хоби и т.н. 
Бебефоните предсталяват WiFi камери, които са управляеми-можете да завъртите отдалечено и да огледате обстановката в помещението, където сте поставили камерата. Имат двупосочна аудио връзка, което улеснява комуникацията. 
Фотокапаните, по-известни като ловни камери са удобни за наблюдение на вили, къщи, както и диви животни. Те се монитрат изключително лесно. Прикрепят се за дърво или друго посредством ремък. Те са с маскировъчен цвят и се вписват лесно във всяка среда. Водоустоичиви, записват на SD карта в себе си. Могат да се управляват през мобилно устройство. Може да се сложи сим карта на мобилен оператор, и чрез нея можете да получавате снимки, електронни съобщения и др. 
Камерите със самостоятелно захранване са удобни за ползване на места, където няма постоянно захранване. Монтира се камерата и автономно захранване към нея, представляващо соларен панел с акумулатор.
За вашите специфични цели и изисквания сме готови да направим индивидуален проект. Обадете ни се на 0887 363 133, или пишете на veos-bg@datacom.bg

Scroll To Top