Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
XVR Записващи Устройства
Хибридни записващи устройства 5 в 1 от последно поколение. Хибридна комуникация между AHD, TVI, CVI, CVBS (аналогови) и IP камери. Качествена картина в реално време, управление през интернет и смартфони.
HD-AHD записващи устройства
Видеорекордери, записващи на хард дискове HD камери с висока резолюция. 
МРЕЖОВИ ЗАПИСВАЩИ УСТРОЙСТВА (NVR)
NVR записват и обработват информация от IP камери и WEB-сървъри директно от LAN /WAN мрежи.
NVR-ите предоставят качествена картина в реално време, гъвкава конфигурация, дистанционно управление.
МИНИ ВИДЕОРЕКОРДЕРИ С SD КАРТИ
Самостоятелни мини устройства с флаш памет.
Записващи мини устройства за една или повече камери.  Малкият им размер позволява скрит монтаж във всякакъв вид предмети. Запис върху SD и MicroSD карти памет от 1 GB до 32 GB.
 Страница: 1 of 1 Покажи Всички Категории

Видеорекордери DVR-NVR-XVR

Много важна част от цялостната система за видеонаблюдение е избора на записващо устройство-видеорекордер, или както са по-известни-DVR. Видеорекордерите, представляват устройства, в които се монтира външна памет-HDD или SD карта, на която се осъществява записа от охранителните камери. Записите се трупат един след друг, ден след ден, час след час, минута след минута. Когато се запълни изцяло паметта на хард диска, записите се изтриват един по един, като се започне от най-стария. За да не изпадате в неприятни ситуации-например загуба на записи, трябва редовно да проследявате за какъв период се съхравянат вашите записи. Това се налага, защото всеки един обект е уникален сам по себе си. Дори когато DVR е настроен да записва камерите само при движение, трябва да имате предвид, че записите се съхраняват ограничено време, което е в зависимост от големината на хард диска- 1 терабайт, 2 терабайта и т.н. 
Начините на запис са три вида: по график, при движение или непрекъснат запис. Това се настройва при монтирането на системата за видеонаблюдение и пускането и в действие. Важно е да не пропуснем, че при преглед на запис, видеорекордера не прекъсва работата си, т.е. продължава да записва настоящата картина, въпреки че ние преглеждаме записи за по-стар период. Моментен мониторинг, както и преглед на записи, можете да гледате през мобилно устройство-смартфон, таблет, както и лаптоп или компютър. 
Съвременното поколение записващи устройства, позволява едновременен запис на аналогови камери-от близкото минало, съвременнните HD камери, каткто и IP камери. 
Най-използваните видеорекордери са 4, 8 и 16 канални. За малки обекти-магазинчета, апартаменти, входове, най-популярни за 4 - каналните устройства. За по-големи обекти се използват 8 и 16 каналните системи, като трябва да се има предвид, че всеки видеорекордер е специфичен сам по себе си от гледна точка на общата поддържана сумарна резолюция на камерите. 
Ако се затруднявате при избор на видеорекордер, потърсете ни на 0887 363 133, или ни опишете подробно вашите изисквания на veos-bg@datacom.bg.
На специалистите на фирма ВЕОС ЕООД, се доверяват множество клиенти, вече 27 години. 

Scroll To Top