Съвременни решения във видеонаблюдението
На Фокус
Промоции Видеонаблюдение
Разгледайте нашите промоционални цени 
Промоционални продукти за видеонаблюдение. Готови системи за видеонаблюдение, камери, кабели, видеодомофони и аксесоари на топ цени
Готови системи за видеонаблюдение
Готови комплекти за видеонаблюдение с камери и записващи устройства. Различни видове HD и FullHD  системи за наблюдение препоръчани от нас.
Камери с Висока Резолюция(HD)
HD и FullHD камери за видеонаблюдение с висока резолюция и IR диоди за нощно видеонаблюдение. Мегапикселови AHD камери, TVI камери, CVI камери, CVBS аналогови камери. HD 4в1 камери с OSD меню за управление на настройките и режимите на камерата. 
IP Камери
IP камери за видеонаблюдение,  които работят като самостоятелни IP устройства. Директно се включват към LAN и INTERNET.Вход RJ-45 за директно свързване към switch,router. 
Speed Dome и Pan/Tilt/Zoom камери
PTZ камери с управление на насочването и увеличението на изображението от дистанция в реално време. Автоматични 360 градусови турове на наблюдаваният обект. Управление през интернет, мобилно устройство, клавиатура с джойстик и други. 
Hikvision Системи
Продукти с марка HIKVision. Мегапикселови Камери и видеорекордери от серията TURBO-HD. Гаранция за високо качество и безотказна работа. ТОП моделите на пазара за видеонаблюдение.
Аналогови Камери
Камери за видеонаблюдение, които работят по система PAL. В корпуси за вътрешен и за външен монтаж. Цветни и черно-бели камери.
Видеорекордери DVR-NVR-XVR
Дигитални устройства за запис (DVR) на видеоизображения върху харддискове HDD или SD карти,с възможност за отдалечено наблюдение през мобилно устройство. Хибридни и съвременни видеорекордери  DVR/NVR/XVR/AVR/HVR
Специализирани Камери
Камери за специфични цели. Екшън камери, бебефони камери, фотокапани ( ловни камери), камери със самостоятелно захранване и други.   
Скрити Шпионски Камери
Шпионски камери, камери за скрит монтаж, миниатюрни камери, камери за вграждане, камери с SD карти и записващи устройства и др.
Видеорегистратори
Автомобилно видеонаблюдение: Видеорегистратори, комбинирани записващи устройства, скрити камери и камери за обратно виждане.
Захранващи Блокове
Захранвания за камери за видеонаблюдение. Захранващи блокове, адаптери, инвертори, преобразуватели на напрежение 220V - 12V, разклонителни кабели и накрайници. 
Кабели за Видеонаблюдение
Специализирани кабели за видеонаблюдение. Коаксиални, микрокоаксиални, комбинирани със захранване, усукана двойка UTP,FTP. Готови кабели за видеонаблюдение - кабели с букси.   
Аксесоари за Видеонаблюдение
Конектори, аудио микрофони, корпуси и стойки за камери, обективи, балуни, симетриращи устройства, безжични системи за видеонаблюдение, монитори, инструменти и други аксесоари за камери за видеонаблюдение. 
Видеодомофони
Индивидуални комплекти и многоабонатни системи.  Различни видове входни табла(бронирани) и  апартаментни устроиства.Черно/бели и цветни,  handsfree, LCD монитори.Различни допълнения -портерски централи,допълнителни домофони,  електронни брави 

 Страница: 1 of 1 Покажи Всички Категории

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Системите за видеонаблюдение се използват с цел опазване на имущество-апартамент, вила, офис, магазин, и др. обекти от нарушители и крадци. 

Какво представляват системите за видеонаблюдение?

Системите за видеонаблюдение биват два основни вида: IP видеонаблюдение и аналогово видеонаблюдение. 
При IP системите, се използват т.нар. IP камери. Те са подходящи за обекти, където има достъп до интернет. Има и IP WiFi камери, които обикновенно се свързват безжично към вашият рутер, което намалява времето и бюджета за монтаж, може да ги достъпвате и гледате през интернет, като можете и да добавите SD карта за вътрешен запис. Това ги прави изключително удобни камери за наблюдение през телефона.
Аналоговите системи, представляват съвкупност от аналогови охранителни камери за видеонаблюдение, и записващо устройство - видеорекордер. В последните няколко години голяма популярност придобиха т. нар. аналогови камери с висока резолюция - AHD, CVI, TVI, CVBS, които се свързват с видеорекордера посредством коаксиален кабел. Удобството при използване на този вид системи, е че видеорекордера(DVR) записва в себе си на твърд диск HDD, т.е. не е необходим непременно интернет. От друга страна ако има достъп до интернет, можете да използвате камерата за наблюдение през телефона в реално време, както и да преглеждате записите от записващото устройство много бързо и удобно на вашия смартфон или компютър.

Изгодни цени

В помощ на вашия избор, можете да разчитате на специалистите от фирма ВЕОС ЕООД, които вече 27 години работят в услуга на своите клиенти, относно избор, проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение на ниски цени за клиента. НИЕ от VEOS.BG ще направим всичко, за да се вместим във вашия бюджет!

Scroll To Top